LED Grating systems

Gevels en complete gebouwen komen dankzij het revolutionaire LED verlichtingssysteem in een nieuw licht te staan. Transparante roosters dragen op een unieke en onderscheidende manier bij aan de totaalbeleving van het gebouw. De kleur- en lichteffecten staan garant voor een markante uitstraling, ruimtelijke spanning en dynamiek.

Thielco LED Grating Systems bestaan uit onderling verbonden, lichtgevende elementen die in de mazen van de roosters worden voorgemonteerd. De elementen zijn naar eigen smaak volledig programmeerbaar en kunnen veel gewenste kleuren aannemen. De Documenta in Kassel was de inspiratiebron voor Thielco LED Grating Systems. De toepassing van dit systeem geeft een spannende, levendige en futuristische uitstraling. Bestaande gebouwen krijgen een compleet nieuwe uitstraling.

De mogelijkheden zijn legio. Denk aan bewegende logo’s, teksten, vluchtwegaanduidingen, reclame uitingen, bewegwijzering, informatievoorziening, markeringen, plafonds, interieur en scheidingswanden... denk verlicht!

Thielco LED Grating Systems

  • volledig programmeerbaar LED verlichtingssysteem in full color
  • extreem duurzaam en weersbestendig
  • NEN 1010 goedgekeurd, CE gecertificeerd
  • geschikt voor Thielco roosters Type R2.40 / 34,3 x 33,3 thermisch verzinkt en gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur