Werken bij Thielco - medewerker Nicky Nouwen deelt zijn ervaringen

“Een afwisselende baan en dagelijks veel uitdagingen”. Zo ervaart Nicky Nouwen zijn werkplek bij Thielco. Hij is operator op de afdeling Centrifuge Verzinkerij en beheert het gehele verzinkproces. Deze afdeling houdt zich bezig met ontvetten, spoelen, beitsen, fluxen, drogen, korven vullen, verzinken, koelen en het controleren van de kwaliteit. Op deze afdeling worden voornamelijk schroeven, bouten, moeren en andere metalen delen verwerkt.

Nicky vertelt dat de sfeer bij Thielco aangenaam is, en vult aan: “Ik heb leuke naaste collega’s waarmee ik samenwerk. Ik sta midden in het team en we staan altijd voor elkaar klaar. Die samenwerking vind ik erg belangrijk aan een werkplek. Zo nu en dan heeft de aansturing hier en daar wat aandacht nodig, maar ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt.”

Na drie jaar bij Thielco te hebben gewerkt heeft Nicky in 2018 een uitstapje gemaakt naar een andere werkgever. Na 1,5 jaar was hij weer terug. “De andere werkgever beviel niet zo goed als ik vooraf had gedacht. Werken bij Thielco is echt heel leerzaam, afwisselend en uitdagend. Hier is een duidelijk structuur, daar heb ik altijd veel behoefte aan. Ook spreken mij de ploegendiensten en de opleidingsmogelijkheden erg aan. Ik ga dagelijks met goede zin naar mijn werk.”

Bij Thielco werken betekent in teamverband prestaties realiseren en jezelf verder ontwikkelen. Je krijgt veel kennis over verschillende interessante processen. Daarnaast zijn er diverse opleidingsmogelijkheden. Heb jij interesse in een uitdagende werkplek bij Thielco? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op: l.smedts@thielco.nl. Bellen mag natuurlijk ook: +31 77 47 69 350.