Nieuwe mogelijkheden met Thielco-GEOMET®

De ontwikkelingen in de wereld zorgen voor een ongekend snelle en dynamische behoeftemarkt. Als technologische frontrunner geeft Thielco Steel Solutions Group al ruim 65 jaar de maat aan met de nieuwste technieken.

Naast onze bekende thermisch- centrifugaal verzinkmethode, brengen we nu met gepaste trots ook de Thielco-GEOMET® conserveringsmethode onder de aandacht. Deze chroomvrije coatingtechnologie is het volmondige “JA” op de toenemende vraag naar een milieuvriendelijke manier van conserveren van kleine metalen delen. De Thielco-GEOMET® coating sluit waterstofbrosheid uit en voorziet in een volmaakte corrosiebescherming bij een zeer geringe laagdikte.

GEOMET® wordt al sinds 2007 door Thielco toegepast en is doorlopend verder ontwikkeld onder ons kwaliteitszorgsysteem volgens ISO/TS 16949. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe, ultramoderne tweede productlijn voor hangwaren. Hiermee worden uw producten van alle kwaliteiten, tot een lengte van 800 mm, met of zonder schroefdraad, volautomatisch voorzien van de GEOMET® conservering.

Ondersteund met de ijzersterkte ERP-software van SAP, staat Thielco Steel Solutions Group klaar om samen met u elke nieuwe uitdaging het hoofd te bieden.

Graag zien hoe het werkt? Wij nodigen u van harte uit om onze high-tech productielocatie te bezoeken, waarbij we u graag meer vertellen over de Thielco-visie op metaalconservering. Wellicht ook uw visie.

En, zoals u weet kunt u bij ons ook terecht voor thermisch verzinken, thermisch centrifugaal verzinken, mechanisch verzinken en poedercoaten