Nieuwe mogelijkheden met Thielco-Geomet®

De ontwikkelingen in de wereld zorgen anno 2013 voor een ongekend snelle en dynamische behoeftemarkt. Als technologische frontrunner geeft Thielco Steel Solutions Group al ruim 60 jaar de maat aan met de nieuwste technieken, die naadloos aansluiten op de veranderingen waaraan de branche onderhevig is.

Naast onze bekende thermisch- centrifugaal verzinkmethode, brengen we nu met gepaste trots ook de Thielco-Geomet® conserveringsmethode onder de aandacht. Deze chroomvrije coatingtechnologie is het volmondige “JA” op de toenemende vraag naar een milieuvriendelijke manier van conserveren van kleine metalen delen. De Thielco-Geomet® coating sluit waterstofbrosheid uit en voorziet in een volmaakte corrosiebescherming bij een zeer geringe laagdikte.

Geomet wordt al sinds 2007 door Thielco toegepast en is doorlopend verder ontwikkeld onder ons kwaliteitszorgsysteem volgens ISO/TS 16949. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe, ultramoderne tweede productlijn, die sinds kort in gebruik genomen is. Hiermee worden uw ‘Gestellwaren’ van alle kwaliteiten, tot een lengte van 800 mm, met of zonder schroefdraad, volautomatisch voorzien van de Geomet® conservering.

Ondersteund met de ijzersterkte ERP-software van SAP, staat Thielco Steel Solutions Group klaar om samen met u elke nieuwe uitdaging het hoofd te bieden.

Graag zien hoe het werkt? Wij nodigen u van harte uit om onze high-tech productielocatie te bezoeken, waarbij we u graag meer vertellen over de Thielco-visie op metaalconservering. Wellicht ook uw visie.

En, zoals u weet kunt u bij ons ook terecht voor thermisch verzinken, thermisch centrifugaal verzinken, mechanisch verzinken en poedercoaten