Stagiair Joey Noijen vertelt over zijn stage bij Thielco

Jaarlijks begeleidt Thielco een aantal stagiair(e)s. Joey Noijen, tweedejaars student bij Gilde Opleidingen, liep van augustus tot en met december 2019 stage op onze verkoopafdeling en heeft zich verdiept in de toekomst. Hij heeft marktonderzoeken gedaan, innovaties bedacht en ingespeeld op SWOT bevindingen. Afgelopen december heeft hij zijn stage vol trots afgerond met een 9,2.

“Ik heb in deze periode onderzoek verricht naar een balans vinden tussen prijs/kwaliteit verhouding, de aansturing van Thielco, hoe problemen worden opgelost en tot slot: innovatie. Keer op keer merkte ik dat Thielco een bijzondere plaats inneemt op de markt. Erg leuk om daarvan te mogen meegenieten.”, vertelt Joey. Hij vult aan: “Trouwe relaties, maar ook ontevredenheid... ik heb het allemaal mogen ervaren tijdens mijn stage. Ik heb veel respect voor de mensen die dagelijks knokken om de industrie te verbeteren, klanten tevreden te stellen, vooruit te denken en de meest ingewikkelde projecten weten te realiseren.”

Door middel van interesse, betrokkenheid en goede ondersteuning vanuit Thielco verliepen de uiteenlopende, soms lastige opdrachten voortvarend. Joey mocht tijdens zijn stage ook deelnemen aan bezoeken en vergaderingen. Ook leerde hij veel over ons productieproces.

Joey tot slot: “Ik ben iedereen bij Thielco dankbaar voor de hulp tijdens deze geslaagde stage. Ik zal zeker nog eens terugkomen.”

---

Bij ons krijgt een stagiair(e) een reële kans om te leren, te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Heb jij interesse in een stage bij Thielco? Neem dan contact met ons op. Stuur je motivatiebrief en CV naar h.vrenken@thielco.nl.