Geslaagde deelname Thielco Venlo On Stage 2020

Met de toekomst in ons achterhoofd zetten wij een aantal keren per jaar de deuren open voor leerlingen van onderwijsinstellingen op diverse niveaus. We laten hen graag kennis maken met ons bedrijf en met de beroepen die we binnen ons bedrijf hebben. Zo namen we in februari deel aan “Venlo On Stage”, bestaande uit een Beroepenfeest en een Doe Dag. Tijdens het Beroepenfeest was Thielco samen met diverse bedrijven uit de regio Venlo aanwezig in Kasteel de Berckt in Baarlo. Het doel van deze dag was: matches maken met geïnteresseerde VMBO-leerlingen (leerjaar 3) van verschillende scholen uit Venlo en omgeving.

De deelnemende bedrijven deelden hun bedrijfsinformatie en vertelden over de mogelijke beroepen. De opdracht voor de leerlingen voor die dag: met 2 bedrijven matchen en een afspraak maken voor een Doe Dag bij het bedrijf zelf.

Bij Thielco vond de Doe Dag op 18 februari jl. plaats. Wij hebben de leerlingen bij Thielco Metal Coating ontvangen. Na een bedrijfspresentatie zijn de leerlingen in de productiehal rondgeleid waar ze verschillende mensen met verschillende beroepen aan het werk zagen. Aansluitend voerden de leerlingen in het laboratorium proefjes uit. En als afsluiting hielpen ze mee met het plaatsen van producten in een korf.

We hopen de leerlingen enthousiast te hebben gemaakt voor onze branche en kijken terug op een geslaagd event. We bedanken de organisatie, de scholen en de leerlingen voor hun betrokkenheid, deelname en interesse.

In maart nemen we deel aan “Roermond On Stage”. Met een Beroepenfeest op 17 maart 2020 en een Doe Dag op 26 maart 2020.