Ons

Salesteam

Ontdek meer

Onze branches

Thielco is, dankzij de strategische ligging in de Euregio, actief voor klanten in heel Europa. Klanten in branches als de automotive, windenergie, agro, rail, petrochemie en bouw.

Automotive

Wij hebben onze organisatie ingericht met de hoge eisen van de auto-industrie als uitgangspunt. Dit houdt in dat wij continu investeren in snelheid, zero defects en traceerbaarheid, geborgd door de kwaliteitssystemen IATF 16949 en ISO 9001

Windenergie

In nauwe samenspraak met ketenpartners en eindklanten, ontwikkelen wij veilige en betrouwbare oplossingen voor het conserveren van hoogsterke verbindingsdelen voor windenergie op land en op zee.

Agro

Met onze oppervlaktebehandelingen en roosters leveren wij een solide bijdrage aan het uitstellen van onderhoudsintervallen van landbouwmechanisatiemachines. Wij werken samen met zowel OEM- als first- en second tier toeleveranciers.

Rail

Voor de internationale spoorwegindustrie bieden wij oppervlaktebehandelingen aan met zeer nauwkeurige toleranties, die ingezet worden op veiligheidsdelen, zoals maatwerk constructiedelen, bevestigingsmiddelen en systeemonderdelen voor spoorwissels.

Petrochemie

Wij hebben in de jaren ‘70 de eerste roosters en traptreden voor de Nederlandse offshore platforms geproduceerd en hebben deze expertise in de daarop volgende decennia continu doorontwikkeld met een breed scala aan roostertypen en mogelijkheden.

Bouw

Met een professionele projectorganisatie en korte lijnen voorzien wij de internationale bouwsector van roosterproducten, functionele corrosiewerende oppervlaktebehandelingen en esthetische conservering, zoals hoogwaardig verzinkwerk en poedercoating.