Werken bij

Thielco

Ontdek meer

Werken bij Thielco

Mensen vormen de spil van Thielco. Ons succes is grotendeels te danken aan de inzet, motivatie en het enthousiasme van onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat iedereen snel op een optimale wijze kan functioneren, helpen wij jou graag om je persoonlijke doelen te bereiken!

Werken bij Thielco betekent in teamverband prestaties realiseren, waarbij het nemen van verantwoordelijkheid met dito vrijheid niet vreemd in de oren klinkt. Medewerkers die op zoek zijn naar een brede uitdaging in een rotsvast bedrijf, waarin doorzettingsvermogen en motivatie centraal staan, kunnen bij Thielco bouwen aan hun toekomst.

Kortom, je krijgt bij Thielco een reële kans (binnen je eigen mogelijkheden) om jezelf te ontwikkelen!

Kijk hieronder om onze openstaande vacatures te bekijken. Wil je een open sollicitatie sturen? Wij zijn benieuwd naar jouw doelen en wensen! Stuur je motivatiebrief en CV naar l.smedts@thielco.nl.

Als Procesoperator ben je de spil op de afdeling en draag je dagelijks bij aan thema’s zoals Veiligheid, Kwaliteit en Productiviteit. Je bent lid van een team waar werksfeer, discipline en het nemen van eigen verantwoordelijkheden centraal staan.

Download vacature